МАРТЕНИЦИ - ГРИВНИ

МАРТЕНИЦИ - ГРИВНИ

ШИРОКА ГАМА ОТ РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ - МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ СЪС ШНУР, МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ СЪС СТОПЕР, МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ С ВИСУЛКА, МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ ЛАСТИЧНИ, МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ С ИЗДРЪПВАНЕ, МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ С ВРЪЗВАНЕ, МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ СЪС ЗАКОПЧАЛКА, МАРТЕНИЦИ ГРИВНИ ТИП МАКРАМЕ. 


Подробно