Плащане, отстъпки и доставка

Минимална стойност за поръчка: 20 лв

Всички посочени цени в сайта са с включен ДДС.

Възможно е да има леки отклонения в цветовете на артикулите в зависимост от индивидуалните настройки на устройствата, през които се разглеждат.ПЛАЩАНЕ

 

Независимо от това дали клиентът е юридическо или физическо лице, единственият метод за плащане е банков преводСлед изпращане на заявката, клиентът автоматично получава проформа-фактура / стокова разписка на имейла си с наши банкови детайлиБанковият превод трябва да се извърши на тази банкова сметка, а сумата която трябва да бъде преведена е посочена в графа „Общо“Основанието за превод трябва да бъде „плащане по фактура“.

 

Веднага след като получим плащането от ваша страна, издаваме фактура – оригинал на база посочените от клиента данни за фактуриранеФактура – оригинал се изпраща заедно със стоката.

 

Искаме да обърнем особено внимание на това, че количествата на артикулите в сайта се обновяват ежедневно и се следят стриктноКлиентът не може да продължи с приключването на заявката, ако нямаме налични количества от даден артикулТака, че напълно се изключва варианта да се предплатили за нещо, което го нямаме в наличност. Казано по друг начин: клиента получава абсолютно всичко, за което и платил!

 

 

ОТСТЪПКИ

 

При финализиране на поръчката, клиентът може да добави купон код за отстъпка, както следва:

 

Използвайте купон код FIFI-5 за 5% отстъпка + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки на обща стойност над 300 лв.

Използвайте купон код FIFI-10 за 10% отстъпка + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки на обща стойност над 500 лв.

Използвайте купон код FIFI-15 за 15% отстъпка + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки на обща стойност над 1000 лв.

Безплатната доставка важи само до офис на курер - "Спиди" или "Еконт Екпрес".

Кодът за отстъпка може да бъде добавен само и единствено преди финализирането на поръчката. Добавянето му в по-късен етап не е възможно.

 

ПРИМЕР: 

ДОСТАВКА

 

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 5 работни дни от момента на получаване на плащането (много често изпращаме заявките още в същия ден). Този срок може да бъде удължен при промоционални кампании, когато натоварването е по-интензивно. Цената и срокът за доставка са в зависимост от условията на съответния куриер. Куриерите, с които работим са – „Спиди“ и „Еконт Експрес“ (по избор на клиента).

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриер за всички поръчки на стойност над 120 лв.

 

Всички поръчки се изпращат добре опаковани и защитени. Заедно с всяка поръчка се изпраща и Фактура – оригинал. Пратките са предплатени и пристигат без наложен платеж. Куриерската фирма уведомява чрез SMS и/или EMAIL и/или ОБАЖДАНЕ когато пратката Ви е в процес на доставяне или пристигнала в офис. 

За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! J