За "Мартеници Фифи"

WWW.FIFI.BG„МАРТЕНИЦИ ФИФИ“ е онлайн магазин, предлагащ на клиентите си широка гама от ръчно изработени мартеници – гривни шнур, гривни със стопер, гривни с висулка, ластични гривни, гривни с издърпване, гривни с връзване, гривни със закопчалка, гривни тип макраме; за закичване – Пижо и Пенда, пискюли, форми и брошки; детски мартеници – гривни, детски мартеници за закичване; мартеници на снопчета от 10 броя, снопчета от 5 броя; декоративни мартеници; оборудване за продажба на мартеници, инструменти и аксесоари.

„МАРТЕНИЦИ ФИФИ“ е собственост на "ЕРКО ТЕХНОЛЪДЖИ" ЕООД с БУЛСТАТ: 206065918 и ДДС №: BG206065918 с физически търговски обект на адрес: гр. Кубрат, ул. "Цар Освободител" № 4 и склад за мартеници на адрес:  гр. Кубрат, ул. "Цар Освободител" № 18.

Сайтът е предимно насочен към търговци на едро, но заявки могат да подават и ФЛ, които покриват сумата за минимална стойност на поръчка – 20 лв.

Търговската ни дейност се извършва, съобразно всички законови норми на Република България и респективно изискванията на институциите - Национална агенция за приходите, Комисия за защита на потребителите, Комисия за защита на личните данни и други, обхващащи параметрите на търговската ни дейност.

Всички наши мартеници са ръчно изработени от нас. При изработката им са използвани само висококачествени материали с ясен произход и състав. Всяка една мартеница е опакована защитено. Всички мартеници са обозначени с етикети, съдържащи наименование, произход, състав, производител, адрес на производител, контакти, препоръки за безопасност, баркод – артикулен номер.

Изпълняваме заявките с висока прецизност и се стараем да не допускаме грешки в работата си. Всяка една мартеница минава през контрол за качество преди да заеме мястото си в нашия склад. Преди да бъде изпратена към клиента, пратката се проверява и артикулите се преброяват многократно.

Основната ни цел е да създадем дълготрайни отношения с нашите клиенти. Стараем се да подходим индивидуално към всяка заявка и се съобразяваме с изискванията на клиента, ако има специални указания в това отношение.

Приемаме плащания само по банков път. Не работим с наложен платеж.

Плюсовете на това са доста, а именно:

- Винаги получавате фактура, независимо от това дали сте ЮЛ или ФЛ.

- Плащането по банков път е един от най-сигурните и безопасни методи за разплащане.

- Без риск от измама. Не се налага да притежавате високи суми в себе си при получаване на пратката. Без риск да получите фалшива или повредена банкнота за ресто.

- И не на крайно място – плащанията по банков път са най-лесно доказуеми. Не се налага да съхранявате касови бележки и документи за наложен платеж. Всичко това се съхранява във трансакционния списък на вашата банкова сметка.

Работим на принципа: доволен клиент = добре свършена работа. А ние сме тук да си вършим работата добре!

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или предложения! J